ANUNT

CONCURS 2 MEMBRI CONSILIU DE ADMINISTRATIE
ianuarie 5, 2015
REZULTAT INTERVIU MEMBRU C.A.
februarie 20, 2015

 

            Regia Publica Locala a Padurilor Maierus R.A. organizeaza in fiecare zi de joi, ora 12:00, licitatie (cu oferta scrisa in plic sigilat), de prestari servicii silvice – exploatari forestiere si licitatie de masa lemnoasa fasonata la drum auto, din productia anului 2015 . Licitatia se v-a desfasura la sediul Regiei Publice Locale a Padurilor Maierus R.A. ,din Maierus , str. Nicolae Balcescu nr.2.

Pentru licitatiile de prestari servicii silvice – exploatari forestiere, depunerea ofertelor se v-a face la sediul Regiei Publice Locale a Padurilor Maierus R.A. , in fiecare zi de luni.

Pentru licitatiile de masa lemnoasa fasonata la drum auto, preselectia persoanelor juridice va avea loc la sediul Regiei Publice Locale a Padurilor Maierus R.A. in fiecare zi de luni.

Persoanele juridice care doresc sa participe la licitatie, vor depune documentele necesare pentru preselectie conform HG 85/2004 art 8;

 

         Lista de partizi si lista loturilor de sortimente v-a fi afisata pe site-ul regiei la adresa www.rplpmaierus.ro si la sediul RPLP MAIERUS R.A. cu zece zile calendaristice inaintea licitatiei conform HG 85/2004..

         Informaţii suplimentare se pot obtine la telefon 0268284906 .